Paidverts

PaidVerts je novi koncept PTC-a zadnje generacije koji se razlikuje od svih klonova koje gledamo zadnjih godina. Iako se radi o PTC-u, koncept je prilično drugačiji od svega dosad viđenog.


Kompanija

PaidVerts je platforma za oglašavanje koja plaća vašu komunikaciju s oglašivačima. PaidVerts je vlasništvo My Traffic Value i jednom kad se registrujete  otvara vam se i profil na stranici mytrafficvalue.com sa istim korisničkim podacima.

O stranici

Kao prvo, objasniću vam neke termine koji se ovdje pominju.

Bonus Ad Point (BAP): Ovo je vaš potencijal zarade tj. koliku imate mogućnost primanja plaćenih oglasa i u kojim vrednostima. Svaki BAP će vam isporučiti $0.0005 vrednosti reklama što je pre moguće. Nakon što se plaćeni oglasi isporuče na vaš račun, saldo BAP-ova se smanjuje za jednak iznos. Ovo je i glavna razlika između “tradicionalnih” PTC stranica i PaidVerts-a. Ovo je učinjeno iz razloga da  “prisile” korisnike na aktivnost a što više aktivnih korisnika to je i više oglašivača koji plaćaju promet. Win – Win situacija.
Dakle, ako imate 1000 BAP, tada ćete dobiti plaćene oglase u ukupnom iznosu od $0.50.Takođe, imajte na umu da, ako imate 1000 BAP, onda je vaš potencijal zarade ograničen na primanje oglasa ne većih od $0.50. Ako je oglas u vrednosti od $1.00 u opticaju na stranici, vi nećete biti u mogućnosti da ga pregledate i zaradite $1.00. Iz tog razloga je jako bitno da uvek imate na računu veliki broj BAP bodova kako bi mogli gledati najvrednije oglase.

BAP možete zaraditi na nekoliko načina:

1. Kada se prijavite, kliknite na ”Paid Ads (5) a zatim na  Activation Ad.
Ovim dodajete 7 dana aktivnosti na vaš račun i dobijate 100 BAP bodova. Dnevno imate fiksno 5 ovakvih reklama i jako je bitno da ih sve kliknete.

2. Proverite link Account Milestone na glavnoj stranici. Kako postižete određena dostignuća (pregledavanje oglasa + reklamiranje svog ref linka) otključavate razne fiksne bonuse do čak 2.000.000 BAP bodova.

3. BAP bodove možete zaraditi i oglašavanjem na PaidVerts-u. Za svakih $1.00 kupljenih reklama dobićete 3100 BAP bodova na vaš račun

4. Igranjem raznih igrica koje se nalaze na sajtu

Referral provizije

Ovde ne postoji opcija iznajmljivanja referrala nego samo direktni koji su se registrovali preko vašeg linka.
Zaradićete 10% od svih kupovina reklama koje vaši referrali odrade.   Ako vaš referral kupi reklame u vrednosti $100, vi automatski zarađujete $10 provizije.

Zaradićete 5% vrednosti plaćenih oglasa koje kliknu vaši referrali.

Ako vaš referral koristi bilo koju drugu uslugu na stranici MyTrafficValue.com i to će vam biti plaćeno u provizijama.

Odlična stvar na PaidVerts-u je  što ne postoji limit za direktne referrale.

Pregledavanje oglasa i zarada na sajtu

1. SignUp/Login, i kliknete na members homepage.
2. Kliknite na activation ad.
3. Videćete 3 linije teksta u žutim kućicama. Ako koristite miš, označite tekst i prekopirajte ga u praznu kućicu ispod, po nekad se pojavi i tekst u obliku slike tada ga je ne moguće kopirati  već ćete to morati upisati u označeno polje. Jednom kad ste ovo dobro uradili (velika, mala slova i razmaci se računaju) pojaviće se zelena kvačica. Ponovite ovaj postupak za sve 3 linije teksta. Na dnu stranice pojaviće se zeleni link za posetu stranice oglašivača.
4. Klikom na link otvoriti će se novi prozor preglednika sa stranicom oglašivača. Potrebno je pričekati timer da odbroji  30 sekundi te nakon toga u gornjem desnom uglu kliknemo na ”Confirm”  i to je to. Pregledali ste stranicu i zaradili BAP bodove ako je bio aktivacijski ad ili novac ako je bio plaćeni oglas.
5. Ponovite postupak za sve raspoložive oglase.  U slučaju da ste pregledali sve oglase a imate još BAP bodova, moguće je zatražiti mini ad pack 2 puta dnevno. Mini Ad Pack će vam isporučiti oglase manje vrednosti koje možete odmah pregledati i uzeti naknadu za to, obično je to vrednost oglasa oko $0,025 za 50 BAP bodova.
Jako je bitno napomenuti da su iznosi reklama mnogo veći nego na ostalim PTC stranicama.

Najveći prijavljen AD od početka rada stranice iznosi 50$ tako da vam se isplati biti aktivan i sakupljati BAP bodove. Što ih više  imate to je veća šansa da vam se prikažu skuplji oglasi .
I za kraj da se napomene da je minimalni iznos isplate $1.00 a možete koristiti PayPal, SolidTrustPay, EgoPay, PerfectMoney ili bankwire. Ove opcije rastu svakim danom.

Strategija

Kako je ranije već napisano, najvažnija stvar u celoj ovoj priči su BAP bodovi.  Dnevno ih možete sakupiti 500 kliktanjem na aktivacijske reklame ali postoji i brži način koji vam svakako preporučujem. Uplatom 1,00$ postavite reklamnu kampanju. Za taj iznos dobićete 50 klikova na vaš ref link i 50 prikazivanja bannera po vašoj želji. Uz to dobićete i 3100 BAP bodova koji će vam u protivvrednosti poslati 1,55$ reklama na vaš račun. Jednom kad sakupite 0,05$ iskoristite ih za upgrade računa. Klikom na My account na dnu menija možete upgrade-ovati vaš account (morate imati minimalno 2500 BAP) . Ovo vam omogućava primanje recikliranih oglasa drugih korisnika u iznosu od 1$. Sa 3100 BAP-ova koje ste već primili. Verovatnoća da primite oglas u vredosti od 1,00$ je velika. Nama se u 80% slučajeva prikazuju upravo takvi oglasi nakon upgrade-a. Nakon što ste primili i pregledali oglase u vrednosti 1$ ceo postupak možete ponoviti. Naravno, pod uslovom da imate dovoljno BAP-ova.