Marketagent


Volite da utičete na razvoj trendova i novih proizvoda, uživate u izražavanju sopstvenog mišljenja, volite da učestvujete u istraživanjima ili jednostavno želite nekoliko dodatnih evra na svom računu? Interesuje vas kako su pomenute stvari povezane međusobno?Član Marketagent.com možete postati klikom OVDE.
 
Popunjavanje anketa na internetu može doneti i zaradu. Jedan od takvih načina učešća u internet istraživanjima i mogućnost dodatnih pogodnosti su internet paneli. Internet panel je grupa lica koja je spremna da učestvuje u istraživanjima preko interneta.
 
Pojedinac postaje član panela tako što će posetiti internet stranicu nekog od ponuđača internet panela i tamo popuniti kratku pristupnu anketu. Trud koji pojedinci namenjuju popunjavanju anketa, moderatori internet panela kompenzuju na različite načine. Mi smo proverili kako svoje članove nagrađuje institut Marketagent.

 

Vaše mišljenje se uvažava i isplati se!
Institut Marketagent vam za svaku popunjenu anketu poklanja bonus bodove koje možete na različite načine da pretvorite u oblik po želji. Stečene bodove možete pomoću PayPal-a ili Skrill-a da pretvorite u novac na vaš bankovni račun, da ih poklonite u dobrotvorne svrhe najrazličitijim organizacijama ili da ih potrošite, na primer, za internet klađenje. Marketagent.com vam bonus bodove poklanja prilikom učlanjenja u internet panel, za svaku popunjenu anketu/

I vi možete postati član Marketagent.com klikom OVDE.